Spring naar inhoud
Dit plan wordt niet uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt niet uitgevoerd omdat het plan te weinig stemmen kreeg tijdens de stemronde.

Social Sofa's voor de hele wijk.

Door: Femke Beeloo-Planken
17 januari 2022
Gemeente Den Haag | 13 apr. 2022, 09:00

Dit intiatief is haalbaar. De kosten zijn geschat €4000 per stuk wat een totaal van €16.000 met zich meebrengt. De locatie dient nog wel bepaald te worden. Dit kan tijdens de workshops gedaan worden.

Met groepen zoals de kinderraad, 12+ jongeren, volwassenen en de ouderen in de wijk minimaal 4 social sofa's samen ontwerpen en maken.

Met groepen zoals de kinderraad, 12+ jongeren, volwassenen en de ouderen in de wijk minimaal 4 social sofa's samen ontwerpen en maken. En daarna natuurlijk op meerdere plekken in de wijk neerzetten om daar samen te komen. Zo kunnen ook mensen die slecht ter been zijn vaker tussendoor even zitten. 
Het verhaal erachter is simpel, het actief verbinden van mensen door iets te maken voor de wijk waar dagelijks van genoten kan worden. Er is een enorme roep van wandelaars en ouderen om meer zitplaatsen in de wijk, en, mede door corona, zijn er veel mensen die behoefte hebben aan mooie projecten die je samen kunt doen. Met dit project pak je het op meerdere vlakken aan. Je krijgt mensen weer in zicht, leert elkaar weer kennen en kunt samen iets moois creëren. 

Argumenten

Argumenten voor

Ria Buis | 17 januari 2022 21:44

Ik ben voor omdat het belangrijk is om mensen met elkaar te verbinden en dat kan door parkjes en zit mogelijk heden te creëren in de wijk.Tineke Arbacht | 17 januari 2022 22:51

Het is plezierig om meer bankjes te hebben, om uit te rusten en genieten, praatje met elkaar maar dan ook op zo'n ongelofelijke mooie, creatieve, waar ik blij van word.Argumenten tegen

Reageren is niet meer mogelijk.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren