Spring naar inhoud
Dit plan wordt uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt uitgevoerd

Theehuis Buurtboerderij de Nijkamphoeve uitbreiden

Door: Monique Palman
20 januari 2022
Gemeente Den Haag | 13 apr. 2022, 09:00

Dit initiatief is haalbaar. In afstemming met de Nijkamphoeve hebben we de wensen concreet gemaakt. Het gaat hierbij vooral om de aanschaf van nieuw terrasmeubilair ter waarde van ongeveer €2500. De Nijkamphoeve ligt buiten Houtwijk maar wordt door zoveel Houtwijkers bezocht dat we dit meenemen in het wijkbudget.

Wat zou het geweldig zijn om de Buurtboerderij op de Escamplaan te vernieuwen zodat er nog meer mensen kunnen genieten van deze mooie plek.

Wat zou het geweldig zijn om het theehuis met terras op te knappen en uit te breiden. De Buurtboerderij op de Escamplaan is zo gezellig voor jong en oud. Vernieuwen en uitbreiden zodat het in de winter ook open kan blijven. De boerderij nog leuker en gezelliger maken zodat er nog meer mensen kunnen genieten van deze mooie plek. 


Argumenten

Argumenten voor

jan korving | 21 januari 2022 11:45

Dit theehuis wordt door vrijwilligers gerund voor buurtbewoners. Geweldig initiatiefEls Dries | 3 februari 2022 18:20

Het een prima ontmoetings plek is voor jong en oud.
Veilig toegankelijk voor rolstoel, Rolatoor en wandelwagen. Gezellig even tussen de natuur, beestjes , en met mensen een kop koffie of thee te drinken.
Als het ook in de winter open kan is dat helemaal geweldig! Veel succes allemaal. Els Dries🐞🐞Nathalie de Ruijter | 12 februari 2022 19:50

Top idee, lijkt mij heerlijk om een bakje koffie kunnen drinken in winter. Een kinderboerderij, waar veel vrijwilligers werken die ervoor zorgen dat het open kan blijven, heeft dit zeker verdiend. 👍Argumenten tegen

Reageren is niet meer mogelijk.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren