Spring naar inhoud
Dit plan wordt uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt uitgevoerd

AED HOUTWIJK, SPEELTUIN & HONDENPOEPZAKJES

Door: Emelie Dengerink
28 januari 2022
Gemeente Den Haag | 13 apr. 2022, 09:00

Dit is een haalbaar intiatief. Wel dient de initiatiefnemer , ventueel met buurtgnoeten, eigenaarschap te nemen over de AED en de dispenser. De kosten komen gezamenlijk uit op geschat €3500. De dispenserlocatie kan bij het uitloopgebied 50 m verderop geplaatst worden.

B. Thoenplantsoen:AED bij de speeltuin. Overdekt stuk speeltuin, bijplaatsen toestellen voor oudere kids skatebaan, overkant poepzakjes

Ter hoogte van het B. Thoenplantsoen een AED plaatsen, absoluut levensreddend bij een hartstilstand. Ook word door snel kunnen handelen de kans op blijvend letsel geminimaliseerd.

Uitbreiden van de speeltuin bij de skatebaan met toestellen voor oudere kids, byv een klimtouwennet of iets met behendigheid.

Om de overlast van hondenpoep te beperken zou juist bij de speeltuin en aan het begin van het park een paal moeten zijn met ook hondenpoepzakjes.

Zo word het nog makkelijker gemaakt en hoeven de kids zich geen zorgen te maken als ze naar hartenlust buiten ravotten. Niks viezer dan de rotzooi van den hond onder den schoenen of nog erger aan een band van een loopfietsje. Waarna uw kindje dit beetpakt.....

Leuk zou zijn als er een klein overdekt stukje is. Waar je even kan schuilen, mocht het gaan regenen. Bijvoorbeeld een immense kleurrijke paraplu met drainage. Dit is een feest om onder te staan bij regen, zonder dat het gelijk een hangplek word. 

Zo worden deze prachtige speelplekken in Houtwijk een aanwinst voor de wijk. En word het schoner dan te voren. Want Houtwijk maken we samen. En buitenspelen is in de tijd van Corona belangrijker dan ooit tevoren.


Argumenten

Argumenten voor

Reageren is niet meer mogelijk.

Argumenten tegen

Reageren is niet meer mogelijk.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren