Spring naar inhoud
Dit plan wordt niet uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt niet uitgevoerd omdat het plan te weinig stemmen kreeg tijdens de stemronde.

Trimbaan door heel Houtwijk

Door: Sophieke Kappers
12 februari 2022
Gemeente Den Haag | 13 apr. 2022, 09:00

Het is haalbaar en de kosten zijn ongeveer 28.000

Langs trimbaan door Houtwijk staan toestellen voor beginners en gevorderden om conditie, kracht en uithoudingsvermogen te trainen.

In Houtwijk zijn verschillende groene stukken door de hele wijk, bijvoorbeeld langs de Kapelaan Meerboerweg, bij het Vinkenlaantje, Bokkefort en het Kleine Hout. Een trimbaan door de hele wijk verbindt de diverse buurten. De trimbaan bestaat uit trimtoestellen van hout die een natuurlijke uitstraling geven. Op het parcours staan verschillende trimtoestellen om conditie, kracht en uithoudingsvermogen te trainen, zoals balken voor buikspieroefeningen,  overspringen, bokspringen of een evenwichtsbalken.   Ieder trimtoestel geeft aantal moeilijkheidsgraden. Een trimbaan is ook ideaal voor hardlopers in de wijk die een intervaltraining willen doen. 

Argumenten

Argumenten voor

henneke vogels | 13 februari 2022 09:29

Een levendig park waar veel mensen elkaar tegenkomen.: . wandelaars, honden en hondeneigenaren, speelplekken voor kleine- en grotere kinderen, sporten , . Een trimparcours aks een spirtief lint lijkt me een prima plan.Argumenten tegen

Reageren is niet meer mogelijk.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren