Spring naar inhoud
Dit plan is niet haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is niet haalbaar en is daarom niet door naar de stemronde van Houtwijk Begroot.

ShowTeam MajoretteTwirlen & ColorGuards

Door: Monique Plugge
17 februari 2022
Gemeente Den Haag | 13 apr. 2022, 09:00

Het initiatief is niet haalbaar omdat gratis sport inhoudt dat er jaarlijks fondsen aangevraagd moeten worden. In plaats hiervan is de intiatiefnemer in verbinding gebracht met de afdeling sport van de gemeente. Ook is een afspraa met de welzijnspartij een haalbare mogelijkheid.

Voor kinderen/jongeren vanaf 3 jaar zonder of met een l.v. beperking wil ik een Stichting oprichten GRATIS Sporten & KinderActiviteiten.

Graag wil ik voorstellen aan"The Rainbow Stars", ShowTeam Majorette Twirlen & ColorGuards.

Ik ben op het plan gekomen mede door de lockdown/carona periode. De scholen gingen dicht sport-verenigingen moesten hun deuren sluiten. De kinderen verveelden zich enorm.
Het plan is bedoelt voor kinderen/jongeren vanaf 3 jaar, zonder of met een licht verstandelijke beperking en die in een rolstoel zitten. Voor kinderen/jongeren uit een gezin waar Sporten en Kinderactiviteiten onbetaalbaar zijn.
Omdat er een Stichting wordt opgericht bieden we GRATIS Sporten en Teambuilding [KinderActiviteiten] aan! 
 
Bij de definitieve inschrijving ontvangen [borgkosten] zij/hij een trainingspak, schoenen, twirlbaton en een outfit aan.  Graag wil ik de KinderActiviteiten in een wijkcentrum of op andere locaties organiseren. Uiteraard staat dit vrij voor andere kinderen uit de wijk-en aan deel te nemen. [Persoonlijk wil ik dit ook GRATIS aanbieden maar dit hangt af van de locatie] 
 
Met deze Sport & KinderActiviteiten wil ik kinderen/ jongeren uit de Wijk-en,, samen laten komen om Sportief en Actief bezig zijn. Lekker bewegen op de muziek, oefeningen/shows leren en aan optreden/wedstrijden meedoen maar vooral plezier en gezelligheid staat centraal!

Zij krijgen 1 tot 2x in de week een training in een gymzaal/sporthal/p.terrein. We gaan oefenen voor straat parades maar ook voor wedstrijden. Dit onderleiding van instructiedocenten maar ook vakbekwame, specialisten en begeleiders. 

Voordat er gestart gaat worden is er een OPENDAG in combi met een kinderactiviteit.
 "The Rainbow Stars", houd een DEMOROUTE langs alle basisscholen, Verzorgingshuizen, WinkelCentrums, Wijk & Verzorgingshuizen in Den Haag en omstreken.  
 
Omdat we een stichting worden zijn we afhankelijk van Subsidie, Sponsors, Donateurs, Giften en ons eigen merchandising. 
 Argumenten

Argumenten voor

Diane Holstein-Zuidwijk | 17 februari 2022 18:01

Als jong meisje heb ik jaren aan Twirlen gedaan. Hier heb altijd veel plezier aan beleeft. Het is voor mij dus logisch dat ik dit plan een warm hart toe draagt. Succes 💪sieta de vries | 21 februari 2022 20:52

Wat een prachtig iniciatief bewegen is zo fijn.Diana Pauwels | 23 februari 2022 19:20

Vroeger waren er in Den Haag veel verenigingen waar kinderen terecht konden. Dat is in de loop der jaren schrikbarend afgenomen. Gun de kids van vandaag ook een club waar ze veel plezier hebben, bewegen en meer sociale contacten en vaardigheden krijgen. Sport op school is niet meer vanzelfsprekend, daarom draag ik dit initiatief een warm hart toe.Argumenten tegen

Reageren is niet meer mogelijk.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren